logo_without_background
HamburgerSVG

De Kiddies

De Kiddies zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een zeer populair onderdeel van KVW. De Kiddies is ook KVW de Blaak, maar dan speciaal voor de allerkleinsten, zodat ook zij de week van hun leven kunnen meemaken. Met de Kiddies richten we ons op de kinderen uit groep 1 en 2 van de basisschool. Zij krijgen een KVW-week die helemaal is aangepast aan hun leeftijd, met een eigen thema en activiteiten.

De KVW week voor de Kiddies bestaat uit vier ochtenden van 09.00 uur tot 12.00 uur, met uitzondering van de woensdag. De activiteiten houden we ook voornamelijk op het terrein van de scholen, lekker veilig en overzichtelijk.

Iedere dag beginnen we met een meeleef-theater. Een stukje toneel en dans waarbij de kinderen mee mogen doen. Hieromheen richten we de dag in. De leukste en gekste spellen zullen in de week passeren.

Onze KVW-week in het klein is niet alleen super leuk maar ook bedoeld als kennismaking met KVW. Een ontdekking van de wondere wereld die Kinder Vakantie Werk heet, zodat ze voorbereid zijn op wat er de komende jaren nog gaat komen.

In het kort

  • Wanneer: Alle ochtenden in de KVW-week, alleen de woensdag is een vrije dag.
  • Tijdstip: Iedere KVW dag (behalve woensdag) van 09:00 tot +/- 12:00 uur.
  • Kosten: € 15,- per kind.
  • Voor wie: Kinderen vanaf vier jaar. Gaat uw kind na de grote vakantie naar groep 3, dan doet het mee met Groep A.

 


OPROEP:  KVW Kiddies zijn op zoek naar U !

Voor onze jongste kinderen, de "Kiddies", zijn wij op zoek naar volwassen leiding. Ook bij deze groep hebben wij gelukkig niet te klagen over het aantal jonge leiding wat zich jaarlijks aanmeldt. Maar omdat de verantwoordelijkheid over deze jonge kinderen net iets groter is, willen wij op elke groep ook minimaal één persoon zetten van 18 jaar of ouder. Daarom vragen we ieder jaar aan de ouders om de schouders eronder te zetten om zo een spetterende week met onze jongste deelnemertjes te draaien.