logo_without_background
HamburgerSVG

Groepen

Sinds enkele jaren bestaat KVW de Blaak uit zo'n 800 deelnemende kinderen en ongeveer 240 man leiding. De kinderen worden in groepen verdeeld zoals hieronder beschreven:

De Kiddies

Dit zijn de kinderen uit groep 1 en 2 van de basisschool.
Het gaat om de groep waar uw kind nu (dus voor aanvang KVW) inzit. Gaat uw kind na de zomervakantie naar groep 3 dan doet uw kind mee met Groep A.

Programma:
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.
Op woensdag is er geen Kiddies-programma, de kinderen zijn dan vrij.

Sinds 2007 kennen we een nieuwe groep: de Kiddies. Speciaal voor de allerkleinsten, zodat ook zij de week van hun leven kunnen meemaken. Zij krijgen een KVW-week die helemaal is aangepast aan hun leeftijd, met een eigen thema, meeleef-theater en activiteiten.

Kiddies hoeven geen eten en drinken mee te nemen, dit wordt door KVW verzorgd. Verder krijgen de Kiddies een eigen KVW T-shirt dat ze de hele week tijdens KVW aan moeten houden, zodat de leiding duidelijk kan zien wie er bij de groep horen.

De kosten van deelname zijn € 15,50 per kind.

Groep loopgroep (Bubbel 2-5)

Dit zijn de kinderen vanaf groep 3 tot en met groep 6 van de basisschool.
Het gaat om de groep waar uw kind nu (dus voor aanvang van KVW) inzit. Gaat uw kind na de vakantie naar groep 3 dan doet uw kind mee met Groep A.

Programma:
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 uur tot 16.00 uur.
Woensdag van 8.30 uur tot ca. 18.30 uur (busreis naar pretpark).
Tijdens de week gaan 1 of 2 dagen te voet naar een bos in de omgeving of we gaan met auto's naar het centrum van Tilburg en lopend terug.

Kinderen dienen hun eigen lunchpakket, drinken en tussendoortjes mee te nemen. Verder krijgen de kinderen een eigen KVW T-shirt wat ze de hele week aan moeten houden, zodat de leiding duidelijk kan zien wie er bij de groep horen.

De kosten van deelname zijn € 38,50 per kind.

Groep D (Bubbel 6)

Dit zijn de kinderen van groep 7 en 8 van de basisschool.
Het gaat om de groep waar uw kind nu (dus voor aanvang van KVW) inzit.

Kinderen in groep D worden maandag verwacht op de fiets, met een tent en slaapspullen. Het is fijn als ze een tent delen met vriendjes. Groep D draait maandag en dinsdag een apart programma met een kampeer-overnachting.

Kinderen dienen hun eigen lunchpakket, drinken en tussendoortjes mee te nemen. Het avondeten op maandag, het ontbijt en de lunch op dinsdag wordt verzorgd door KVW. Verder krijgen de kinderen een eigen KVW T-shirt wat ze de hele week aan moeten houden, zodat de leiding duidelijk kan zien wie er bij de groep horen.

Programma: 
Maandag hele dag (+ overnachting) t/m dinsdag 16.00 uur.
Woensdag van 8.30 uur tot ca. 18.30 uur (busreis naar pretpark).
Donderdag van 09.00 uur tot 16.00uur + avondprogramma van 19.00 uur tot 22.00 uur.
Vrijdag van 09.00 uur tot 16.00 uur.

De kosten van deelname zijn € 48,50 per kind.