Logo KVW.png
HamburgerSVG

Inschrijven Kids

Ieder jaar komen begin april de inschrijfformulieren online te staan op deze site. De inschrijfformulieren worden ook verspreid op de basisscholen in de wijk de Blaak in Tilburg, dit gebeurt medio april. Het is handiger en sneller om uw kind via deze site in te schrijven.

Ook als uw kinderen niet in de Blaak wonen of daar naar school gaan, kunnen zij toch gewoon mee doen.

Is er iets wat wij van uw kind moeten weten (allergieën, medicijngebruik, gedragsproblematiek, etcetera), dan verzoeken wij u dit te noteren op het inschrijfformulier.

De groepsindelingen worden ongeveer een week voor aanvang van de KVW-week bekend gemaakt op deze site. U kunt bij de inschrijving van uw kind(eren) één vriendje of vriendinnetje opgeven bij wie men graag in de groep wil.

De inschrijfkosten zijn:
Kiddies: € 15,50 per kind.
Groep A, B en C: € 38,50 per kind.
Groep D: € 48,50 per kind.

De inschrijvingen zijn nu geopend en lopen tot en met 1 juni daarna beginnen de na-inschrijvingen.

Na-Inschrijvingen

Na-inschrijven kan nog tot de KVW-week, via de website, zoals hieronder beschreven.

Voor na-inschrijvingen (na sluiting van de officiële inschrijftermijn) worden extra administratiekosten gerekend (Kiddies: € 2,50, Groep A/B/C/D: € 5,00) .

Bij inschrijvingen na de sluiting van de officiële inschrijftermijn kunnen we niet garanderen dat uw kind bij een vriend of vriendin in de groep zit.

Indien u tijdens de KVW week besluit om alsnog uw kinderen mee te laten doen, dan kunt u zich melden bij het KVW-terrein.

Voor vragen hierover kunt u terecht bij Imara Konings: imara@kvwdeblaak.nl.

De na inschrijfkosten zijn:
Kiddies: € 18,00 per kind.
Groep A, B en C: € 43,50 per kind.
Groep D: € 53,50 per kind.