Logo KVW.png
HamburgerSVG

Jubilarissen

Iedere 5 jaar dat je als vrijwilliger meedoet met KVW de Blaak, wordt je door de overkoepelende Stichting Kinder Vakantie Werk Tilburg in het zonnetje gezet.

En dat KVW de Blaak een hechte familie is blijkt wel uit het overzicht van jubilarissen.
Tien of vijftien jaar vrijwilliger is geen uitzondering.

Er zijn er zelfs een paar die het al 25 jaar erg gezellig vinden bij KVW de Blaak !

Een overzicht van de jubilarissen in 2019:

5 jaar:

Danielle van Dun, Ferco Aarts, Lisanne van Dijk, Nicole Verhoeven, Cecile van Dijk, Ploon Kivits, Paulien van Dijk, Idi Wilborts, Sjors Hooijmaijers, Madelon van Ierland, Jeroen Beunis, Lars Majoor, Eva Molhoek, Hannah van Nunen, Roos Ackens, Tom Haans, Janna Naijkens, Fleur Jansen, Jarno Franken, Amber Maas, Ilse van Hoorn, Nina de Langen, Nynke Schuermans, Annelieke van Gorp, Rosa Swaans en Tieke van Roij.

10 jaar:

Joris Sauvé, Susan Meesters, Laura van Schooten en Thijs van der Heijden

25 jaar:

Marijn van Bossum

23 jaar:

Joost van den Heuvel

18 jaar:

Amber van Poppel

30 jaar:

Rob de Langen, Norman de Langen

Een overzicht van de jubilarissen in 2018:

5 jaar:

Zen Zwijsen, Martijn Tolkamp, Stephan van Dun, Loes Boeren, Jur Broekman, Pleun Andriessen, Daan Swaans, Carina te Wiele, Joris van Berkel, Sabine de Volder, Maaike Neggers, Noor Israel, Inez Franken, Quido Rijnvos, Gwen Sengers, Tess Broekman, Anouk van Sunten, Annefleur van Abeelen, Tess Willemse, Tom Sparidans, Fleur Jansen, Laura Schellen en Laurit van den Boom.

10 jaar:

Wieteke Smulders, Lotte Maas, Wendy de Langen en Sanne Zebregs