logo_without_background
HamburgerSVG

Jubilarissen

Iedere 5 jaar dat je als vrijwilliger meedoet met KVW de Blaak, wordt je door de overkoepelende Stichting Kinder Vakantie Werk Tilburg in het zonnetje gezet.

En dat KVW de Blaak een hechte familie is blijkt wel uit het overzicht van jubilarissen.
Tien of vijftien jaar vrijwilliger is geen uitzondering.

Er zijn er zelfs een paar die het al 30 jaar erg gezellig vinden bij KVW de Blaak !

Een overzicht van de jubilarissen in 2020:

5 jaar:

Femke Leusink, Lucas Schermans, Storm de Croon, Ester Gommers, Sam van der Horst, Tijmen Krol, Jule Roelings, Gijs Walker, Bart Baeten, Susan Bekkers, Imke Furrer, Vivian Pijnenburg, Floor van Stiphout, Veerle Alstede

10 jaar:

Roel Oosterling, Sabrina van den Heuvel

15 jaar:

Petra Marcus

20 jaar:

Rik van den Heuvel, Imara Konings, Mark Sewpersad, Steffy Wittens

25 jaar:

Kevin van Erve, Dirk Zoontjens

Een overzicht van de jubilarissen in 2019:

5 jaar:

Danielle van Dun, Ferco Aarts, Lisanne van Dijk, Nicole Verhoeven, Cecile van Dijk, Ploon Kivits, Paulien van Dijk, Idi Wilborts, Sjors Hooijmaijers, Madelon van Ierland, Jeroen Beunis, Lars Majoor, Eva Molhoek, Hannah van Nunen, Roos Ackens, Tom Haans, Janna Naijkens, Fleur Jansen, Jarno Franken, Amber Maas, Ilse van Hoorn, Nina de Langen, Nynke Schuermans, Annelieke van Gorp, Rosa Swaans en Tieke van Roij.

10 jaar:

Joris Sauvé, Susan Meesters, Laura van Schooten en Thijs van der Heijden