logo_without_background
HamburgerSVG

Jubilarissen

Iedere 5 jaar dat je als vrijwilliger meedoet met KVW de Blaak, wordt je door de overkoepelende Stichting Kinder Vakantie Werk Tilburg in het zonnetje gezet.

En dat KVW de Blaak een hechte familie is blijkt wel uit het overzicht van jubilarissen.
Tien of vijftien jaar vrijwilliger is geen uitzondering.

Er zijn er zelfs een paar die het al 25 jaar erg gezellig vinden bij KVW de Blaak !

Een overzicht van de jubilarissen in 2018:

5 jaar:

Zen Zwijsen, Martijn Tolkamp, Stephan van Dun, Loes Boeren, Jur Broekman, Pleun Andriessen, Daan Swaans, Carina te Wiele, Joris van Berkel, Sabine de Volder, Maaike Neggers, Noor Israel, Inez Franken, Quido Rijnvos, Gwen Sengers, Tess Broekman, Anouk van Sunten, Annefleur van Abeelen, Tess Willemse, Tom Sparidans, Fleur Jansen, Laura Schellen en Laurit van den Boom.

10 jaar:

Wieteke Smulders, Lotte Maas, Wendy de Langen en Sanne Zebregs

15 jaar:

Imke Janssens van boxtel

20 jaar:

Jeske Bogaert, Claudia van den Akker

Een overzicht van de jubilarissen in 2016:

5 jaar:

Yvvy Beekmans, Britt van Belkom, Eline van den Heuvel, Esmée Schellen, Carmen van Loon, Leo van Schooten, Matthew Smans, Jessie Tacke, Isabeau Eggen, Lieve Verschuuren, Corné Vercammen

10 jaar:

Sophie Maes, Gijs Mutsaers, Laura de Veer, Amy van Helfteren

15 jaar: