KVW De Blaak Logo 2020
HamburgerSVG

Leiding worden?

Update omtrent het corona virus
Wij verwachten (en hopen) stiekem dat KVW de Blaak gewoon door kan gaan en dus gaan de inschrijvingen voor de leiding zoals gepland open vanaf 1 april.

Zonder onze leiding is KVW de Blaak niet mogelijk. We zijn dan ook ieder jaar weer heel erg blij met alle vrijwilligers die zich aanmelden.

Wil jij ook lid worden van de KVW-familie? 
Registreer je dan via deze site als leiding. Ook als je al eerder mee hebt gedaan en dit jaar weer mee wil doen, moet je je opnieuw aanmelden.

LET OP: Vrijwillig is niet vrijblijvend!

Wij vragen een enthousiaste inzet met de kinderen gedurende de gehele week.

Mochten de inschrijvingen gesloten zijn en heb je jezelf nog niet aangemeld en zou je toch graag mee willen doen als leiding dan kun je jezelf opgeven voor de reservelijst.

Stuur dan een mailtje naar imara@kvwdeblaak.nl.
Zet in dat mailtje je naam, leeftijd, adres en telefoonnummer. Geef ook meteen even aan of je een fiets hebt en of je een geldig EHBO diploma hebt. Wie weet kunnen we alsnog je hulp gebruiken.

Als je jezelf op tijd hebt ingeschreven via deze site, dan hoor je uiterlijk een paar weken voor aanvang van KVW of we je hebben kunnen indelen op een groep. 

Als je hebt ingeschreven wil dat dus niet zeggen dat je automatisch ook leiding bent!

Soms zijn er te veel enthousiaste vrijwilligers en dan moeten we helaas mensen teleurstellen. Daarom krijgt iedere leiding een bevestiging van het bestuur. Deze bevestiging ontvang je doorgaans twee tot drie weken voor aanvang van KVW.