KVW De Blaak Logo 2020
HamburgerSVG

KVW in het kort

Wat houdt KVW in?

Elke afdeling van de overkoepelende Stichting KVW Tilburg kent zijn eigen programma, structuur en bestuur. Elke afdeling werkt dus geheel zelfstandig.

KVW de Blaak vindt elk jaar plaats in de laatste week van de basisschoolvakantie. Van maandag tot en met vrijdag worden de kinderen van 09.00 uur tot +/-16.00 uur bezig gehouden met sport en spel, denk- en doe-spelletjes en alles wat met creativiteit te maken heeft.

Elk jaar kent zijn eigen thema met daarbij een groot decor in de tent op de locatie. Aan de hand van een toneelstuk, dat de rode draad van de week vormt, wordt de week aan elkaar geregen.

Elke dag kent twee dagdelen. Het ochtendprogramma met een lunch en het middagprogramma. Dit met uitzondering van de jongsten, de kiddies, deze kent alleen een ochtendprogramma en heeft op woensdag vrij. 

Er zijn ook uitstapjes. Dat betekent dat we met een groep naar een bos of het centrum van Tilburg gaan of bijvoorbeeld een uitstapje maken met de bus naar een pretpark. Tot slot kent elke week een begin en helaas ook een eind. Ook de vrijdag is de laatste jaren een dag geweest om niet te vergeten. Na een leuk dagprogramma wordt de week afgesloten met een spannend eindtoneel en feestmuziek.